VÍDEO
   

Reportatge Social: Gravació amb equips professionals de celebracions, actes socials i culturals, competicions esportives... Ens desplacem, enregistrem l'esdeveniment i editem el video. Ara també podem enregistrar el teu esdeveniment amb la màxima qualitat, i treballem a 1440 x 1080 línies.

+ info

     
 

Reportatge Corporatiu: fem reportatges corporatius en vídeo. Un treball en vídeo de la seva empresa, pot afavorir que un client, es decideixi per el seu producte. Segur que ajuda a transmetre una bona imatge del seu negoci.

+ info

     
 

Edicions: A partir de gravacions de vídeo, fotografies, música i veu fem un muntatge a mida. Editem el vídeo de les teves vacances, el vídeo regal d'aniversari, el vídeo de records familiars... També podem fer arrenjaments bàsics o especials de la vostra gravació original. Lliurem el treball en DVD o Mini DVD, amb un acabat personalitzat.

+ info

     
 

Canvis de format: El procés es fa de forma convencional, garantitzan la seva visualització en qualsevol reproductor.
Per això digitalitzem els vells formats i aprofitem els aventatges que ens ofereixen els Dvd's. Aprofitament de l'espai i fàcil accés a les escenes. Fem canvis de Vídeo Vhs, Super Vhs, Vídeo 8, Vídeo Hi8, Mini Dv, Mini Dvd, Dvd, Targetes, Videocàmera i Super 8.

+ info

     
 

Reparacions: si teniu una cinta de vídeo Vhs , Super Vhs o una cinta de Mini Dv trencada, i desitja salvar el contingut l'hi podrem reparar i fer el canvi de format.
Malauradament, no sempre obtenim el contingut en bones condicions, especialment si són cintes arrugades Sortosament, podrem recuperar el contingut en un marge de probabilitat força gran.

+ info

     
 

Duplicacions: disposem de la tecnologia més eficient alhora de produïr duplicacions de Cd i Dvd, en diferents qualitats i cantitats. Les còpies es poden entregar en caixes i estoigs molt variats.

+ info

     
© DIGITÀLIA AUDIOVISUALS . 2008-2016