FOTO-ALUMINIS

Un dels acabats més elegants són els Foto-aluminis. T'imprimim la foto, la protegim amb laminats i amb un suport de foam, l'acabem emmarcants amb alumini. El color del metall pot ser negra o plata i és un producte relativament ràpid de frabicar.

COMPRAR

 

FOTO-FOAM

Foto-foam és el clàssic sistema per tenir de forma original les teves fotos en un suport ferm. El seu pes és molt petit. En moltes ocasions els podem veure colocats en diferents exposicions.

FOTO-LAMINATS

(plastificats per foto)

Les fotos de sempre, però protegides amb una làmina especial molt fina. Queden amb un acabat molt elegant i atractiu. Té la particularitat de que es pot netejar sense fer malbé la fotografia. Molt adient per a tot tipus de targetes, felicitacions,punts de llibre, etc.

 

FOTO-TELA

Les teves imatges impresses en tela. Opció de mides molt diverses i possibilitat de creació de murals amb diversses imatges. Podem fer el que vulguis...

FOTO-IMANTS

Les fotos de sempre, però protegides amb una làmina molt fina. Quedem amb un acabat molt elegant i atractiu. Porta un imant que serveix per a penjar en qualsevol superfície metàl·lica.

 

 

 

         
© DIGITÀLIA AUDIOVISUALS . 2008-2016