FOTOGRAFIA
   

Reportatge Social: fem reportatges de casament, comunions, aniversaris d'entitats, homenatges, lliuraments de premis, obres de teatre, concerts i tot tipus d'actes culturals i socials d'entitats i particulars. Celebreu tranquils la vostra festa, que Digitàlia s'encarregarà de fotografiar els millors moments perquè guardeu un record per sempre. No donem un preu tancat, cada reportatge és diferent i fem el pressupost a mida, a gust del client.

+ info

   

Reportatge industrial: fem reportatges fotgràfics de naus industrial, fotos de maquinària, processos productius, productes, construccions, estructures, etc. perquè sabem que les fotografies són determinants per mostrar als clients les nostres empreses. En definitiva, oferim reportatges fotogràfics que expliquin la vostra empresa d'una forma atractiva.

Oferim el servei d'incorporar aquestes imatges al seu espai web.

+ info

     

Fotografia de producte: el més important per una empresa és donar a conèixer els seus productes. Fotografiem els seus productes buscant unes imatges explicatives i alhora atractives pels seus clients. Dissenyem un catàleg amb les fotos, un pòster, un emmarcat, etc.

Oferim el servei d'incorporar aquestes imatges al seu espai web.

+ info

     

Retoc de fotografia digital: restaurem fotos antigues, eliminem ulls vermells, suprimim objectes indesitjats, canvis de colors, efectes digitals artístics... Porta'ns la foto, explica'ns quin resultat vols i segur que a Digitàlia trobem la millor solució.

     

Impressió a gran format: disposem de la tecnologia per a fer ampliacions fotogràfiques amb rapidesa i els millors acabats. Digue'ns a quina mida vols la teva foto. T'assessorem perquè els resultat sigui el més satisfactori. T'oferim ampliacions de 20x30 a 60x100 en pocs minuts. Per tamanys superiors, no dubtis, en pocs dies t'ho servim.

     
 

Foto-acabats: comptem amb diferents sistemes per a donar a les teves fotos l'acabat que desitgis. Decora la llar amb un emmarcat clàssic, converteix la foto en una tela amb bastidor, com si fos un quadre, o bé la muntem sobre tauló de fusta, sobre cartró pluma amb marc d'alumini. Vine a la botiga i et farem ràpidament pressupost dels nostres foto-acabats. Descarrega't els programes gratuïts de I-Moments o Hofmann i encarrega'ls des de casa teva.

+ info

   
 

Emmarcats a mida: comptem amb el sistema tradicional d'emmarcat amb les més diverses motllures. Decora la llar amb un emmarcat amb acabat clàssic, amb color, blancs i negres, rústics, etc... També si necessiteu restaurar el vostre marc, posar-hi un vidre nou o qualsevol modificació. Demana'ns pressupost per el teu cas.

+ info (properament)

     
     
 

Digitalització: digitalitzem les teves fotografies en paper, les diapositives i els negatius i les gravem en un CD o DVD, en format d'arxiu d'imatge digital. Aquesta és la millor solució perquè les teves fotos no es deteriorin amb el pas del temps o perquè les puguis incorporar en un àlbum digital d'antics records. Treu tot el suc a la era digital de la imatge.

     
 

Copies de fotos digitals: aconsellem que no deixis les teves imatges oblidades a l'ordinador. Les podràs veure d'aquí a uns anys si no tens cap copia física? Les millors imatges es mereixen una copia en paper perquè les puguis ensenyar o regalar als teus familiars i amics. Disposem de quiosc d'autoservei fotogràfic. Revela tu mateix les fotos des de mòbil, targes de memòria, llapis USB... Fes copies fins a 15x20, fotos amb marcs, targes de felicitació, calendaris...

+ info

     
 
Regals personalitzats: si vols fer un regal original, res millor que personalitzar una tassa, un coixí, una samarreta... amb una foto que sigui entranyable. Descarrega't els programes gratuïts des de la nostra web i no dubtis a consultar-nos qualsevol cosa. També, pots venir a la nostra botiga i t'assesserarem de qualsevol cosa.
   
 

Maquetació d'àlbums digitals: si vols un àlbum i no vols perdre el teu temps, nosaltres ho maquetem per tu, t'oferim la nostra experiència en la maquetació d'àlbums.
Porta'ns les teves fotos i en uns dies tindrem el teu àlbum a la nostra botiga o si vols el pots rebre a casa.

     
 

Servei de fotos analògiques: si encara utilitzes carrets, et donem el servei de revelat, copies i ampliacions i revelat de diapositives.

     
 

Caricatures, auques i orles: Nou servei de dibuix, il·lustració i pintura. Un detall ideal per a regals molt especials. Si ens portes la foto de la o les persones que els hi vols fer la caricatura, t'ensenyarem les possiblitats que tenim per personalitzar cada cas. Si ens expliques el guió aproximat, et crearem un auca, i per a casos de colles i escoles, us farem orles personalitzades.


     
© DIGITÀLIA AUDIOVISUALS . 2008-2016