ACABATS CD I DVD
Cd / Dvd Simple
   

Cd / Dvd Simple:

Aquest és el sistema més ràpid, fàcil i econòmic que et podem oferir a l'hora de fer per exemple un canvi de format. Si volem conservar antics suports de pel·lícula, digitaliatzem les imatges de vídeo i les processem per acabar gravant-les en aquest tipus de suport. En vídeo, utilitzem un Dvd. Imprimim noms i dates al vostre gust. S'entreguen amb caixes slim. A dins d'aquest hi ha sempre un menú a on podrem triar per separat, els diferents temes. En el cas del Cd, s'hi poden gravar arxius, fer cd's d'audio o presentacions de fotos musicals.

Capacitat: En cd, 700 mb, en dvd, 4,7 gb.

 

Mini Cd / Dvd Simple :

Aquest suport, resulta molt atractiu per la seva mida. Si un cd o dvd normal té 12cm de diàmetre, un cd o dvd mini, té una mida de 8cm. Són ideals per distribuir informació d'empreses, amb contingut promocional, i també com a objecte de regal, contingut infotmatiu, musical o audiovisual. Es fan descomptes per quantitats. El suport està imprès amb una cobertura del 20% i s'hi pot posar.hi logos, text, etc...S'entreguen en caixes slim.

Capacitat: En cd, 193 mb, en dvd, 1,4 gb.

 
Acabats personalitzats: Comtem amb una àmplia oferta de possibles acabats per un treball en vídeo. En els acabats bàsic t'oferim des dels clàssics estoigs de DVD fins caixes Jewels o caixes slim de plàstic, però per ocasions més especials també disposem d'acabats de luxe.
 

Dvd Print Estoig:

Aquest acabat, està pensat per gravar-hi treballs una mica més especials. El suport de Dvd està impress al 100%. Es presenta amb un estoig negra brillant i amb caràtules personalitzades. Són ideals per a fer regals de continguts de vídeo. En treballs d'entitats, escoles, associacions, etc...admetem la possibilitat de descomptes per quantitats. Amb la màxima qualitat, es poden gravar fins a dues hores de contingut de vídeo.

Capacitat: 4,7 gb.

 

Cd Card Simple / Print:

Aquest suport, té la particularitat de tenir un tamany força petit i molt atractiu. Hi ha dues formes, el rectangular, i l'ovalat i tenen una mida de 8cm x 5,5cm . Són ideals per distribuir poca informació com ara , targeta de visita digital, o contingut promocional, i també com a objecte de regal, i contingut infotmatiu. Es fan descomptes per quantitats. El suport està imprès amb una cobertura del 100% i s'hi pot posar.hi logos, fotos. text, etc...S'entreguen en caixes slim.

Capacitat: 32 mb (rectangulars) i 60 mb (ovalats).

 

Cd Print Caixa:

Aquest acabat, està pensat per gravar-hi treballs una mica més especials. El suport de Cd està impress al 100%. Es presenta amb una caixa jewel negra i amb caràtules personalitzades. Són ideals per a fer regals de continguts d'audio.

En treballs d'entitats, escoles, associacions, etc...comtemplem la possibilitat de descomptes per quantitats. Amb la màxima qualitat, es poden gravar fins a 80 minuts de so.

Capacitat: 700 mb.

  Packaging : També disposem de diferents tipus de caixes, estoigs, sobres i botons, amb diversos acabats formes i colors. A part dels més bàsics, destaquen els acabats de luxe, com ara estoigs metal·lics de DVD, caixes i estoigs de fusta i estoigs acabats en polipell.
 
Caixes i Estoigs bàsics
 
 
Estoigs Metàl·lics
 
 
Estoigs de fusta
 
 
Estoigs de polipell
 
 
Consumibles: Si voleu personalitzar el vostre treball, també disposem de consumibles verges per a cada cas.
 
 
Acabats originals: Si el que voleu és una cosa més original i no tant vista, també teniu l'opció més desenfadada i especial per entregar i guardar els vostres records.
 

 

© DIGITÀLIA AUDIOVISUALS . 2008-2016