BOTIGA ONLINE

Qualsevol dels productes de Regalos personales, els pots comprar online. Infinitat de productes i regals personalitzats t'esperen per que des de casa puguis veure com quedarà un cop dissenyat.

 

MANTA POLAR

Ara pots dissenyar una manta polar amb totes les teves fotos i poder-te tapar els els millors records. Varies mides. 100% poliester i 300gr/m2 aprox.

CUB DE VIDRE 3D

Les 3 dimensions arriven també en els productes fotogràfics. Aquest és un cub molt atractiu a on podràs veure una foto en 3D.


 

CARCASSES I FUNDES

Les noves tecnologies també poden anar acompanyades de les teves fotos en les fundes. Diferents models ja disposen de la seva carcassa o funda. Mira aquí si el teu mòbil ja hi és.

MODELS

LÀMPADA TÀCTIL

Qualsevol foto que vulguis, la podràs tenir impressa en una lampada. A més aquesta, s'encen per el contacte tàctil, amb tres nivells de intensitat.


 

TASSA COLOR INTERIOR

Les tasses ara tenen la possibilitat de fer-les amb color interior a més de, com sempre, personalitzar-la amb la teva foto i tex.

FOTO PISSARRA amb PEU

Ara també es possible imprimir les teves fotos en una pedra de pissarra. Es pot fer en diferents tamanys i totes venen amb el seu peu corresponent.


 

PUZZLES

Múltiples opcions per fer puzzles amb les teves fotos. Poden ser de fusta o de cartró. Fins i tot s'entregan montats o en un pot sorpresa.

         
© DIGITÀLIA AUDIOVISUALS . 2008-2016