HOFMANN AMB DIGITÀLIA

Si tens instal·lat el programa de Hofmann i a partir d'ara vols recollir els àlbums a Digitàlia, envia'ns un missatge o truca'ns i t'informarem de com fer-ho. Així podràs aprofitar-te de les nostres promocions.

 

CALENDARIS

Vols tenir en el teu calendari totes les teves dates importants? O començar l'any quan tu vulguis? Amb els calendaris Hofmann pots. Són totalment personalitzats i amb una gran qualitat.

ÀLBUMS I LLIBRES DE FOTOS

El sistema clàssic d'àlbums i el de qualiatat fotogràfica amb més qualitat.Són les dues opcions per a guardar els teus records impressos. Prova-ho, i veuràs que si és el primer, no serà l'últim.

 

TASSA DIGITAL

Dissenya les teves tasses 100% personalitzades amb fotos dels teus millors moments. Les tasses Hofmann són també perfectes com a decoració o regal.

DISNEY

Hofmann et porta tota la màgia de Disney. Crea amb les fotos dels més petits de la casa divertits àlbums, calendaris o tasses personalitzats amb tot l'encant de Mickey, Winnie The Pooh, les Princeses o els personatges de Toy Story.

 

TELES, POSTERS I QUADRES

Vols decorar la teva casa i no saps com donar-li un toc més personal? Dissenya les teves pròpies teles, pòsters i quadres i dóna-li un toc únic a cada racó de casa teva.

HELLO KITTY

La gateta més "chic" del món porta a Hofmann tot el seu encant i els seus somriures!
Disponible en els àlbums digitals, calendaris i tasses.

 

TARGETES

Trobaràs models predisenyats per als esdeveniments socials i familiars més rellevants, o bé, triar les targetes de lliure creació i fer-les al teu gust. Qualsevol que sigui la temàtica, sempre serà un encert.

         
© DIGITÀLIA AUDIOVISUALS. 2008-2016