EMPRESA
 
ESPECIALISTES EN CANVIS DE FORMAT

DIGITÀLIA AUDIOVISUALS és una empresa del sector audiovisual fundada el setembre de 2007 a Roda de Ter. L’activitat s’emmarca en el camp del vídeo, la fotografia i la impressió.

La producció del documental titulat “A l’ombra d’en Serrallonga” l’any 2005 va ser l’empenta per engegar un projecte empresarial. Actualment, oferim serveis i productes audiovisuals a particulars, empreses, centres educatius i entitats.

Una de les tasques més habituals és l’actualització de formats de vídeo. Així doncs, les antigues cintes de VHS, S-VHS, Betamax, Vídeo 8, Vídeo Hi8, bobines de Super 8, etc. es passen a DVD. També podem realitzar el canvi de format de les cintes de cassette, discs de vinil, magnetòfon, etc. que es passen a CD.

Realitzem la gravació en vídeo de celebracions, actes socials, culturals i esportius. Posteriorment editem el treball i el lliurem amb un acabat personalitzat i de qualitat.

Disposem de servei de lloguer d'equips per projeccions audiovisuals, per a festes i celebracions.

Oferim tots els serveis en el camp de la fotografia: revelat digital a l’instant, revelat analògic (laboratori), fotomuntatges, retoc fotogràfic, ampliacions, emmarcats, escaneig de fotos, diapositives i negatius, etc.

També oferim servei d'impressió amb un ventall ampli de possibilitats, com ara fulletons, flyers, targetes de visita, díptics i tríptics, calendaris, invitacions recordatoris i felicitacions, etc.

També us podem proposar i assessorar sobre el servei de creació de contigut audiovisual per a pàgines web, i la creació de les mateixes pàgines.

Sabem que cada cop hi ha més persones interessades en utilitzar les eines informàtiques pel retoc d'imatges, aficionats que volen fer els seus propis muntatges de vídeo, persones creatives amb ganes d'aprendre a fer bone fotografies, o desitgen muntar àlbums digitals al seu gust. A Digitàlia hem programat cursos específics per aquestes temàtiques.

A part d’aquests serveis, continuem amb la il·lusió que ens va fer arrancar i per això treballem en nous projectes audiovisuals per produir documentals i reportatges de tema social, històric, cultural, etc.

A Digitàlia Audiovisuals, som professionals dels teus records i per això el tracte personalitzat, la cura i la qualitat són els valors de la nostra feina.

© DIGITÀLIA AUDIOVISUALS . 2008-2016