- TREBALLS PER ENTITATS -

Títol: CONTEMPLANT LA CHANSON FRANÇAISE II

Descripció: Duplicació cd's. Cd enregistrat per Josep Santamaria, amb els temes intrepretats per Xavier Baurier, Josep Roma i Ramon Martí, amb la música francessa de rerefons i sobre uns concerts fets a Barcelona l'any 2010.

Data: Desembre-2011

Títol: OFICIS I COSTUMS

Descripció: Edició de vídeo. Edició de diferents treballs divulgatius que ha realitzat la Casa Museu del Voltreganès : " Com es fa el matalàs " , " Com es fa el sabó " , i " La llet i el formatge " amb els que volen enseyar als més joves, com eren els oficis i les costums antigament al voltreganès.

Data: Desembre 2010

Títol: CONTEMPLANT LA CHANSON FRANÇAISE

Descripció: Duplicació cd's. Cd enregistrat per Josep Santamaria, amb els temes intrepretats per Xavier Baurier, Josep Roma i Ramon Martí, amb la música francessa de rerefons i sobre uns concerts fets a Roda de Ter l'any 2008.

Data: Desembre-2011

Títol: 25 ANYS DEL GRUP ARRELS

Descripció: Edició de vídeo. Enguany el Grup de Teatre Arrels, commemora el seu 25è Aniversari. En el treball es repasa les diferents obres i actuacions que han fet al llarg d'aquests vint-i-cinc anys. L'entitat fa un gran homenatge a tots els col·laboradors i un reconeixement especial a tots els espectadors que els han seguit. El treball en vídeo està fet a partir de tot el material que l'entitat conserva des dels seus inicis.

Data: Setembre-2009

Títol: FESTA VERDAGUER 2009

Descripció: Reportatge de vídeo i fotografia. Seguiment de tots els actes que organitza la Fundació Jacint Verdaguer de Folgueroles, amb motiu de la festa dedicada al poeta i a la seva obra. Dos caps de setmana plens d'actes culturals i de tradicions populars.

Data: Maig-2009

Títol: HOMENATGE A MARGARIDA URGELL TORRAS

Descripció: Edició de vídeo. Com cada any, l'entitat rodenca Fòrum Dona organitza l'homenatge a una dona del poble. Aquest any ha estat concedit a la Margarida Urgell, que durant molts anys ha estat al capdavant de la coneguda Fonda Urgell de Roda. En el treball es recorda la seva vida a través d'un recull fotogràfic.

Data: Març-2009

Títol: 35è ANIVERSARI DE LA PENYA BLAU-GRANA DE TORELLÓ

Descripció: Reportatge de vídeo i fotografia. Durant un jornada, els simpatitzants i socis de la Penya Blau-grana de Torelló celebren els seus 35 anys d'història. Un nombre important de Penyes amigues assisteixen a la festa per a sumar-se a la celebració.

Data: Juny-2008

Títol: FESTA VERDAGUER 2008

Descripció: Gravació i Edició de vídeo. Seguiment de tots els actes que organitza la Fundació Jacint Verdaguer de Folgueroles, amb motiu de la festa dedicada al poeta.

Data: Maig-2008

Títol: 35 + 12 ANYS DEL CAU DE TARADELL

Descripció: Edició de vídeo. Vivències i experiències de l'Agrupament Rocaguinarda de Taradell en presentació fotogràfica. Són 47 Anys d'història on també s'hi veu l'esforç i el compromís de tots el que han compartit amistats i bon moments al costat de la natura.

Data: Maig-2008

Títol: HOMENATGE A LES DONES VOLUNTÀRIES DE RODA DE TER

Descripció: Gravació i Edició de vídeo. Tenint en compte diverses entitats de Roda de Ter i el treball de les dones en aquestes, el Fòrum Dona dóna a conèixer la tasca humanitària duta a terme durant molts anys. En reconeixement a l'esforç i la dedicació reben un homenatge molt significatiu.

Data: Març-2008

Títol: ELS PASTORETS O L'ADVENIMENT DE L'INFANT JESÚS

Descripció: Gravació i Edició de vídeo. Representació teatral dels Pastorets, organitzada per l'entitat rodenca El Casalot i posada en escena durants les festes nadalenques de 2007.

Data: Desembre-2007

Títol: ESBART SANT GENÍS DE TARADELL - 50 ANYS 1957-2007

Descripció: Reportatge de vídeo i fotografia. Recull dels actes de celebració del 50è Aniversari de l'Esbart Sant Genís de Taradell. Un cap de setmana ple de danses i bones emocions de la coneguda entitat osonenca.

Data: Novembre-2007

Títol: INAUGURACIÓ DE LA PENYA BLAUGRANA DE MONTESQUIU - 4ª TROBADA DE PENYES D'OSONA I EL RIPOLLÈS

Descripció: Reportatge de vídeo i fotografia. Els culés de Montesquiu finalment decideixen fer de forma oficial la inauguració de la Penya Blaugrana de Montesquiu. Els actes també serveixen per arrelar les amistats de les Penyes d'Osona i el Ripollès en la 4ª Trobada d'aquestes.

Data: Juny- 2007

Títol: 25è ANIVERSARI PENYA BARCELONISTA CAMPRODON I COMARCA - 3ª TROBADA DE PENYES D'OSONA I EL RIPOLLÈS

Descripció: Reportatge de vídeo i fotografia. Actes molt emotius i plens de colors blaugranes. A Camprodon es fa durant un cap de setmana la celebració dels 25 Anys de la Penya Barcelonista Camprodon i Comarca i es convida a totes les Penyes d'Osona i el Ripollès a la 3ª Trobada de Penyes.

Data: Maig-2006

© DIGITÀLIA AUDIOVISUALS RODA, S.L.L. 2008