Fes amb les teves fotos el què vulguis!
 

Descobreix les possibilitats que tenen les teves fotografies i no les deixis oblidades al teu ordinador. Fes un àlbum digital des de casa, o porta les fotos i te'l muntem nosaltres. Si no vols pagar el teu àlbum a través d'internet o la xarxa guifi no et permet enviar-lo, cap problema, porta el projecte en un CD o pen-drive i te l'enviem nosaltres. Aprendre a fer el teu àlbum digital és fàcil. A Digitàlia t'ajudem i t'aconsellem perquè les teves fotos es converteixin en regals sorprenents i records per tota la vida.

Des d'aquí pots descarregar els programes gratuïts per treballar amb nosaltres. Si vens a recollir els àlbums a la nostra botiga, gaudiràs dels avantatges i promocions exclusives pels nostres clients!

I si no desitges instal·lar cap programa dels que et proposem a continuació, pots visitar-nos a la nostra botiga.

 
 
PROGRAMES GRATUÏTS
 
I - MOMENTS

I-moments és la novetat d'enguany. Utilitzen les darreres i més modernes tecnologíes d' impressió, per que facis dels teus records regals inoblidables. Pots fer àlbums digitals, fotoacabats molt originals com el Foto-Panel, el Foto-Mural o el Foto-Rellotge... El programa és molt amè i intuitiu i fàcilment veures el producte acabat com si ja fos a casa teva. També podràs fer dissenyar de felicitacions, invitacions i crear calendaris, tot, personalitzat al teu gust.

DESCARREGAR.. per PC

DESCARREGAR.. per MAC

CODI: 837

 
IMAGIK DESK - REGALS PERSONALS

Som distribuidors de la casa Regalos Personales, l'empresa amb major gamma de productes personalitzats de tot Europa. Quedaràs bocabadat de la infinitat de productes personalitzats que pots fer amb les teves fotos. I cada setmana es carreguen dos o tres productes nous!

També podràs fer àlbums digitals, targetes de felicitació, demanar copies de les fotos des de casa...

DESCARREGAR...

CODI: 5833

 
HOFMANN

L'àlbum digital Hofmann és un dels més coneguts del mercat. Digitàlia som distribuidors de Hofmann. Podràs escollir dues qualitats d'àlbum, el Classic i el fotogràfic, amb diversos tamanys possibles. Els àlbums Hofmann es caracteritzen per l'elegància de les tapes i l'enquadernat amb pàgines rígides. El programa és fàcil d'utilitzar i amb moltes possibilitats. Hofmann també ofereix alguns productes personalitzats.

DESCARREGAR...

CODI: 204400

© DIGITÀLIA AUDIOVISUALS . 2008-2016