CURSOS 2016
 
Edició de vídeo
Retoc de Fotos
EDICIÓ DE VÍDEO AMB ADOBE PREMIERE    

Curs d'edició de vídeo bàsic: En aquest curs aprendràs a fer-te el teu propi muntatge de vídeo, a partir de les teves filmacions. El curs està basat en Adobe Premiere CS3. La durada és de 15 hores repartides en 10 sessions. Està pensat per a gent amb coneixements informàtics bàsics, i que vulgui iniciar-se en l'edició de vídeo. Coneixeràs els conceptes bàsics del cinema i el seu procés de treball. Des de la captura d'escenes de la teva videocàmera fins a la creació d'un Dvd. Inclou dossier.

1 o 2 persones

  RETOC DE FOTOS AMB ADOBE PHOTOSHOP (Nivell 1)    
 

Curs de retoc de fotos bàsic: Qui no ha sommiat en tenir facilitat per fer fotomuntatges o retocar les seves fotos... Ara podràs fer-ho de forma sencilla si fas aquest curs de retoc de fotos. Està basat en Adobe Photoshop CS3. La durada és de 15 hores repartides en 10 sessions. Aquí aprendràs a retocar des de els ulls vermells i fins la creació de targetes diverses, fotomuntages, etc... Inclou dossier.

1 o 2 persones

  FOTOGRAFIA BÀSICA AMB CÀMERA RÉFLEX (Nivell 1)    
 

Curs de fotografia bàsica: Curs bàsic per aprendre a fer bones fotos. El curs està adaptat per treballar amb càmeres reflex digitals. Aprèn les tècniques bàsiques de la fotografia. Dominaràs la càmera en mode manual podràs entendre les seves funcions i sobretot com fer una bona foto en diferents condicions de llum, moviment, etc... Té una durada de 15 hores repartides en 10 sessions. Inclou dossier.

Màxim 3 persones

  SESSIONS FORMATIVES    
 

Sessions formatives: Sessions de diferents aspectes de programes informàtics relacionats en fotografia i vídeo, informàtica bàsica, mails, internet, creació d'àlbums, amb programes com ara Photoshop, Premiere, Encore, Hofmann, etc... adaptades als dubtes que tinguis. Es poden fer sessions individuals o fer-ne diverses de consecutives en funció de les teves necessitats. Ens adaptem a l'horari i fem sessions a domicili. La durada de cada sessió és adaptable a cada necessitat amb un mínim de 1hora per sessió.

1 o 2 persones

  CREACIÓ D'ÀLBUMS DIGITALS    
 

Curs de creació d'àlbums digitals: Curs molt ràpid per iniciar-se en el món dels àlbums digitals. Està basat en el programa de Hofmann i amb el seu software. De forma fàcil i divertida aprendràs a crear un un àlbum amb les teves fotos. Els curs té una durada de dues hores. No presenta complicacions per als usuaris d'informàtica de nivell inicial. Inclou dossier.

1 o 2 persones

  INFORMÀTICA BÀSICA (Nivell 1)    
 

Curs d'informàtica bàsica multimèdia: Curs bàsic per conèixer de forma global el funcionament d'un ordinador, l'entorn Windows i conèixer a grans trets algunes aplicacions d'ofimàtica. Podrem adquirir els coneixements necessaris per treballar amb el correu electrònic, així com per realitzar diferents recerques a Internet. La multimèdia en la informàticaés molt important avui dia: la música, els vídeos i les fotografies. Coneixerem les seves posibilitats a nivell particular.

1 o 2 persones

© DIGITÀLIA AUDIOVISUALS . 2008-2016